de werkplaats @hofman.nl

Werkplaats

Omdat uw auto de juiste zorg verdient is vakkundig en consequent onderhoud van groot belang.
Onze enthousiaste monteurs hebben affiniteit met bijzondere auto’s en ruime ervaring in het onderhouden van klassiekers en sportwagens. U kunt bij ons terecht voor een APK keuring, onderhoudsbeurten en reparaties, maar ook voor modificaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken met eerlijke tarieven en geven u graag openheid van zaken. Alvorens wij gaan sleutelen maken wij duidelijke afspraken met u.

In overleg kunt u bij ons gebruik maken van een leenauto zolang uw auto in onze werkplaats verblijft. Mocht het niet lukken om zelf de auto naar ons toe te brengen dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Voor meer informatie of voor een prijsopgave kunt u telefonisch contact opnemen via 0594-516604 of gebruik maken van ons contactformulier.

Lees hier onze blog technische tips voor uw klassieker of cabrio.

Haal en breng service

Staat uw klassieker al weer een tijdje stil, is er een gebrek of durf je het niet aan om onze kant op te komen met de auto? Dan kunnen wij de auto bij u thuis ophalen en weer afleveren na reparatie. Mail, bel of kom langs voor een afspraak.

Haal en breng service @hofman.nl
Haal en breng service @hofman.nl
Haal en breng service @hofman.nl
Haal en breng service @hofman.nl

    Stuur ons een mail met uw (auto)gegevens en wij nemen zsm contact met u op.

    Uw gegevens

    Gegevens Auto