Over ons

Even voorstellen, de favoriete auto van:

Eelco Hofman - MG B V8 uit 1979

Deze auto is de grondlegger van ons bedrijf, de auto waar alles mee begonnen is. In 1986 is de MG met mij mee teruggekomen na een vakantietrip uit Florida. In die tijd importeerde niemand, voor zover ik weet, auto’s naar Europa.

Lees meer

Janna Hofman - Mazda Miata uit 1990

Dit is een van de auto’s die we op onze eerste inkoopreis samen in Californië hebben gekocht. Toen we deze auto zagen kwamen we tot de conclusie dat deze zo mooi was dat we deze zelf maar moesten houden. We hebben er tijdens diverse inkooptrips 10000 mile mee gereden in de USA.

Lees meer

Jan Jaap Dallinga - Mini Cooper

Bedrijfsleider Jan Jaap en vast gezicht in onze showroom is al meer dan een kwart eeuw werkzaam in ons bedrijf.

Lees meer

Nick Robot - Volvo P1800

De mooie foto’s en films op onze website worden gemaakt door Nick, een oprechte auto freak met een voorliefde voor Volvo. Zijn verhaal is als volgt:

Lees meer

Inge Hofman - Mazda MX-5 NB

Ook Junior is besmet met het autovirus, de appel valt niet ver van de boom wat betreft de keuze van haar favoriete auto, de Mazda MX5 NB. Tegenwoordig is ze te vinden in en om de showroom voor allerha...

Lees meer

Ton Dekker - Porsche 911

Nieuw in en rond de showroom is Ton, als vliegende keep is hij overal inzetbaar. Zijn favoriete auto is toch wel klassieke Porsche 911.

Lees meer

Albert Kamminga - Austin Healey 3000

Al jarenlang is senior parttimer Albert werkzaam binnen ons bedrijf. Als geboren autoliefhebber is hij bij ons helemaal in zijn element en is hij met zijn ruime ervaring een zeer gewaardeerde vraagbaak.

Lees meer

Jan de Vries - Mercedes Sprinter

Onze senior parttime chauffeur Jan is het liefst onderweg. Zijn favoriete auto is wisselend, hij wordt het meest gezien in de Mercedes Sprinter van ons bedrijf. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa kun je hem treffen.

Lees meer

Sieds Tuinenga - Volvo PV544 Katterug

Een vertrouwd gezicht in onze werkplaats is Sieds, door klanten vaak krullenbol genoemd. Meer dan 19 jaar is hij al deel van ons team en ook bij hem stroomt er benzine door zijn aderen. Het meeste plezier haalt hij uit het sleutelen aan oldtimers, maar wel met zoveel mogelijk behoud van originaliteit!

Lees meer

Richard van Leeuwen - Volkswagen Golf Cabriolet 1.8 Classic Line

Al bijna 20 jaar is Richard werkzaam als monteur binnen ons bedrijf. Zijn passie voor auto’s steekt hij niet onder stoelen of banken, het is een auto liefhebber in hart en nieren!

Lees meer

Lucas Wagenaar - Alfa Romeo GT Veloce 2000 Bertone

Een vaste kracht op zaterdag is Lucas. Samen met een jong team van zaterdaghulpen zorgt Lucas er voor dat de auto’s gewassen worden en dat het interieur spik en span is.

Lees meer

Maaike Jonker - BMW Z4

Begonnen bij ons als stagiair en nu inmiddels een vaste kracht op de zaterdag. Maaike zorgt er voor dat de ruimtes in en rondom de showroom er verzorgd uit zien. Daarnaast helpt ze ook de zaterdag ploeg met het schoonmaken van nieuw binnengekomen auto’s.

Lees meer

Mark van der Veen – Volkswagen Golf 1 GTI

Begonnen als stagiair en inmiddels uitgegroeid tot vaste kracht in onze werkplaats. Mark sleutelt er graag op los.

Lees meer