Over ons

Even voorstellen, de favoriete auto van:

Eelco Hofman – MG B V8 uit 1979

Deze auto is de grondlegger van ons bedrijf, de auto waar alles mee begonnen is. In 1986 is de MG met mij mee teruggekomen na een vakantietrip uit Florida. In die tijd importeerde niemand, voor zover ik weet, auto’s naar Europa.

Lees meer

Janna Hofman - Mazda Miata uit 1990

Dit is een van de auto’s die we op onze eerste inkoopreis samen in Californië hebben gekocht. Toen we deze auto zagen kwamen we tot de conclusie dat deze zo mooi was dat we deze zelf maar moesten houden. We hebben er tijdens diverse inkooptrips 10000 mile mee gereden in de USA.

Lees meer

Jan Jaap Dallinga, Mini Cooper

Bedrijfsleider Jan Jaap is al meer dan 22 jaren werkzaam in ons bedrijf en begon als 15 jarige als autopoetser.

Lees meer

Broer Krol, Alfa Romeo Giulia

Al meer dan 14 jaar is Broer als verkoopadviseur werkzaam binnen ons bedrijf en voor velen is hij dan ook een bekend gezicht. Zijn interesse in auto’s begon al op jonge leeftijd maar de (dubbele) vonk sloeg pas echt over toen Alfa Romeo in 1998 de 156 op de markt bracht. Vanaf dat moment werd er een opleidingstraject richting automotive ingezet en via een stage kwam hij bij ons binnen.

Lees meer

Nick Robot, Volvo P1800

De mooie foto’s en films op onze website worden gemaakt door Nick, een oprechte auto freak met een voorliefde voor Volvo. Zijn verhaal is als volgt:

Lees meer