Open op Zondag 15-10-2017

Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober zal voor de 22ste keer de Oldtimer & Classic Beurs worden georganiseerd in het Sportcentrum Leek en uiteraard zijn wij op deze beurs aanwezig met een tiental mooie klassiekers. Onze showroom gelegen op steenworp afstand van het Sportcentrum Leek is zaterdag en zondag tijdens de oldtimershow open en u bent bij dezen allen uitgenodigd om ons te komen bezoeken! 

Tevens organiseren wij op zaterdag 14 oktober Cars & Coffee tussen 10.00 tot 13.00 bij onze showroom, een gezellig samenkomen van autoliefhebbers! Het doel is simpel: genieten van bijzondere wagens, sterke verhalen uitwisselen en mooie ervaringen delen en dat onder het genot van een heerlijke kop koffie! Iedereen met een leuke en/of bijzondere auto is meer dan welkom. Nieuw of klassiek, merk en type zijn niet van belang!


Kort gezegd combineer een bezoek aan de Oldtimer en Classic Beurs in Leek met een bezoek aan onze showroom voor gegarandeerd veel auto plezier, wij zien jullie allen graag!

Meer informatie over de Oldtimer & Classic Beurs: https://www.oldtimerleek.nl