MG Noord Koffieochtend

MG-liefhebbers komen elke laatste zaterdag van de maand bijeen bij ons in Leek, van 10.30 tot 12.00 uur. Iedere liefhebber van het merk MG is welkom, van een pre-war MG tot de nieuwste MG. Het enige dat telt is dat je interesse hebt in het merk MG. Er wordt gezamenlijk koffie gedronken, al dat niet gepraat over auto’s tussen de auto’s in de showroom. In de zomermaanden vind u de koffietafel in de showroom, in de wintermaanden boven (een trap) in de MG Noord ruimte.

 

MG Noord jaarlijkse rit

Fryske Dyken Tour MG Noord / MG A owners
Zondag 9 juni a.s. houden de MG A-Type Owners en MG Noord weer de gezamenlijke jaarlijkse rit. De rit gaat deze keer door Friesland en is plm. 90 km. lang. De start is in Sneek bij Hotel van der Valk. Vanaf 10.00 uur ben je welkom met je MG of klassieker. Inschrijven voor 1 juni a.s. is een must. De kosten bedragen € 5,– p.p. waarvoor je het fraaie rallyschild en 2x koffie met gebak krijgt.
Inschrijven per email: [email protected]

Fryske dyken tour MG Noord

MG NOORD

MG Noord is er voor de ware liefhebber van auto’s van het Engelse merk MG.

Het is niet van belang of je een MG bezit of dat je lid bent van een autoclub. Het enige dat telt is dat je interesse hebt in het merk MG. Er wordt gezamenlijk koffie gedronken, al dat niet gepraat over auto’s tussen de auto’s in de showroom of in het clubhuis bij Hofman Classic Cars in Leek.

Bij meerdere liefhebbers is er veel technische kennis aanwezig. Een MG PA, MG A, B, C, of een MGRV8 hebben voor ons geen geheimen.

Of je nu voor de gezelligheid of voor technische informatie komt, met of zonder je partner, je bent meer dan welkom! Je kunt vrijblijvend langs komen om eens te proeven van de sfeer bij MG Noord. Elke laatste zaterdagmorgen van de maand wordt er een koffieochtend gehouden in Leek. Aanvang 10.30 uur. Het adres staat aan het einde van deze pagina.

Voor deze bijeenkomsten is geen contributie of iets dergelijks verschuldigd. Integendeel, de koffie is zelfs gratis! Het enige dat je zelf meebrengt is natuurlijk een goed humeur, en als het kan je MG.

Stuur een e-mail naar MGNoord en we voegen je toe aan de groep liefhebbers. Je ontvangt dan automatisch de MG Noord Nieuwsbrief.

Een andere mogelijkheid is om je aan te melden voor de What’sapp groepsapp van MG Noord. In de app verschijnen nieuwtjes, uitnodigingen etc. van en voor de MG Noord belangstellenden. Stuur via de mail je naam en mobiele telefoonnummer. We nemen je dan op in de groepsapp.

Kijk op onze facebookpagina voor foto’s, leuke MG nieuwtjes en aardigheidjes, om een beeld te krijgen van MG Noord.

Iedere laatste zaterdagmorgen van de maand is er een koffieochtend. Aanvang: 10.30 uur.

Bezoekadres voor de koffieochtenden: Rodenburg 1 te Leek

Tot ziens in Leek!

Email: [email protected]

Facebook:   www.facebook.com/mgnoord

Copyright: MG Noord. Alle rechten voorbehouden

Sponsored by: Hofman Leek Classic & Sportscars www.hofman.nl