in consignatie @hofman.nl
Impala in consignatie @hofman.nl
Norton in consignatie @hofman.nl
Jeep Laredo in consignatie @hofman.nl

Verkoop Uw Auto Met Gemak:
Ontdek Onze Consignatie Diensten

Denkt u eraan om uw auto te verkopen? Bij Hofman nemen we graag alle zorgen uit handen en zetten we ons in om uw auto succesvol te verkopen. Met meer dan 40 jaar ervaring en expertise in de verkoop van bijzondere auto's, kennen wij de markt door en door. Wij zijn er trots op om de juiste koper voor elke auto te vinden, ongeacht de bijzonderheid ervan.

Naast een prominente plek in onze showroom, waar uw auto wordt tentoongesteld om potentiële kopers aan te trekken, wordt uw voertuig ook gepresenteerd op diverse bekende en minder bekende websites, zowel nationaal als internationaal. Bovendien wordt uw auto onder de aandacht gebracht in enkele vooraanstaande klassieke automagazines en via onze sociale mediakanalen. Heldere en transparante afspraken met u als klant staan centraal in ons verkoopproces.

Geïnteresseerd geraakt? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie kunt u het onderstaande contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen via +31 594 516 604.

Aanbieden

We verwelkomen graag gedetailleerde informatie en actuele foto's. Vul eenvoudig het onderstaande formulier in om ons alle benodigde gegevens te verstrekken.

Bezichtiging

We zullen spoedig contact met u opnemen om een afspraak te regelen. Indien gewenst, kunnen we zelfs bij u op locatie langskomen.

Overeenkomst

Nadat we een overeenkomst hebben gesloten, zullen we een fotoserie van de auto maken en beginnen met het adverteren ervan.

Verkocht

Nadat het voertuig is verkocht, zorgen we voor een nauwkeurige afhandeling van de transactie.

    Stuur ons een mail met uw (auto)gegevens en wij nemen zsm contact met u op.

    Uw gegevens

    Gegevens Auto

    Voeg hier foto's toe.
    Foto bestanden (.img/ .jpeg/ .jpg /.png) per foto max. 3MB.