Nieuws

Corona maatregelen ....wat nog wel kan. Het coronavirus komt met belemmeringen en mensen brengen veel tijd thuis door. Wij merken dat veel onze klanten meer tijd aan hun auto spenderen, een beetje afleiding is immers altijd welkom. Uiteraard kan een extra poetsbeurt geen kwaad maar het gros van de oldtimerrijders gaat zelfs een stap verder.   Plannen die in het verleden wel eens op de...
Cars & Coffee data 2020 Voor in de agenda de data van Cars & Coffee Leek 2020: 11 april  -- vervallen i.v.m. corona --   9 mei   -- vervallen i.v.m. corona --  13 juni 11 juli   8 augustus 12 september 10 oktober (ook beurs in Leek)
Mercedes 230 SL Pagode Vorige keer nog als "work in progress", nu schitterend in de showroom, deze Mercedes 230 SL Pagode uit 1963 Lees meer>>      Of bekijk de video op YouTube https://youtu.be/O_FpHC8LvOE
Onlangs is in Amerika een originele Datsun 240Z uit 1971  geveild voor $310.000!!  De auto was in originele staat en heeft slechts 21.750 mijl op de teller.  Bij ons in de showroom vind je ook een originele Datsun 240Z uit Californië, wel met 40k meer op de teller, maar..... voor een fractie van de prijs.
Per februari werken we met een nieuw garagesoftwarepakket Carsystems, dat is even wennen voor iedereen, maar dan zijn we ingewerkt voor het seizoen. Het programma heeft een uigebreide plan agenda, en vele andere mogelijkheden gericht op het garagebedrijf.  
Even voorstellen, de favoriete auto van...
Sneakpreview werkzaamheden aan een Mercedes 230 SL Pagode