Nieuws

Uitbereiding van het trailerpark Vervanging van de oude trailers voor nieuwe, twee kleine en een lange voor het vervoeren van twee auto's. Ze wachten nog op een kenteken en reclame en dan zijn ze binnenkort te zien onderweg.
MG TC met schaduw Een MG liefhebber pur sang. Zo erg dat hij zijn bezit trots liet naschilderen op de muur. Deze prachtige muurschildering van de MG TC - 1949 komt alleen helaas niet met de auto mee.
Vakantie gevoel Ook onze klanten gaan op vakantie, we krijgen foto's toegestuurd van bijzondere en leuke combinaties. Heeft u nou ook een leuke klassieker of cabrio bij ons gekocht en een mooie vakantie trip gemaakt, mail dan een foto door naar mail@hofman.nl en wie weet staat hij volgende maand in de nieuwsbrief.
Classic Mini 1000 Rally * Sold! * Nog voordat we de videospecial klaar hadden is hij al verkocht. Deze ontzettend leuk uitgevoerde Mini Classic 1000 Automaat uit 1988. Zeldzame automaat uitvoering, bijzonder leuk uitgevoerd en voorzien van stickers voor de prachtige retro / rally look Gelukkig hebben we de foto’s nog . en de video https://youtu.be/HYhve7aNtLc The Stig...
Ferrari 360 Spider Afgelopen maand mochten onze monteurs even aan iets anders sleutelen dan een MG B uit Abingdon. Het betrof een 360 Spider afkomstig uit de Ferrari renstal in Maranello, een Italiaans paradepaardje. Na een succesvolle APK keuring en bandenwissel is deze Italiaanse dame weer klaar voor de prachtige zomerritten. 
Gesloten 8 t/m 22 augustus Wegens vakantie zijn wij gesloten Tijdens de bouwvak weken 32 en 33 (8 t/m 22 augustus) zijn wij gesloten! 
Mini Mania @hofman.nl De keuze is reuze, ook al betreft het een kleintje. De immer populaire Mini zorgt nog altijd voor een glimlach op het gezicht van vele mensen. Momenteel hebben wij ruim twintig exemplaren op voorraad. Van een, onder licentie gebouwde Italiaanse Innocenti of Spaanse Authi, tot aan een Mini Moke of Mini Cabrio, onze brede collectie heeft het allemaal. Kom langs in onze...
Kever Cabrio Moviestar Een heuse moviestar is nu te vinden in onze showroom! Deze Kever Cabrio kochten wij in 1991 van Universal Studios in Hollywood, Californië. Deze auto werd, samen met een aantal andere, gebruikt in de film Downtown uit 1990. Na het importeren van de Kever naar Nederland, is de auto in het bezit geweest van een huisarts die de auto in de zomer gebruikt heeft...
Bert van Os - Triumph Spitfire Bert van Os was zo enthousiast over onze rubriek bezoeker aan het woord, dat hij spontaan een foto met verhaal stuurde:
Grunneger Kroug'n Rally Klassieke auto’s, nostalgische kroegen, prachtig landschap en gezellige mensen zijn al twintig jaar lang de ingrediënten van de GKR. Dit jaar het 20-jarig jubileum op 22 mei, start 9 uur Moeke Vaatstra in Zuidwolde.  Helaas, de inschrijving voor de GKR is gesloten. Dit jaar zaten ze binnen 25 minuten vol! Hofman Leek is tijdens deze rally de...