Oldtimer & Classic Beurs Leek

26e Oldtimer & Classic Beurs Leek.

De 26e editie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek is van vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober. Twee grote hallen met meer dan 8000 m2 zijn beschikbaar voor de beurs.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers zowel auto’s als motoren/ bromfietsen van 25 jaar en ouder uit privécollecties en van clubs van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. Verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs kunnen inschrijven. Deelname is gratis.

Inschrijven kan door rechtsboven op deze pagina de button te gebruiken (inschrijven als deelnemer)

De voorgaande edities van de Oldtimer & Classic Beurs waren zeer succesvol. Heel veel bezoekers hebben de beurs da afgelopen jaren weten te vinden. In een aparte hal gereserveerd voor clubs staan prachtige en bijzondere exemplaren van diverse merken opgesteld. Waaronder een grote Stand van gezamenlijke Franse merkenclubs. En natuurlijk diverse andere clubs zoals de Boigwardclub, Historische Automobiel vereniging, Caravan club, Veteranen Oldtimerclub Roadstar, Ford Taunus M club, MG Noord zijn van de partij.

Alle informatie over deze beurs kunt op deze site vinden.

Wij zien u graag als deelnemer of bezoeker op de 26e editie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek.