Oldtimerdag Diever

Hierbij informatie over de Oldtimerdag Diever 9 juli 2022. Dit is ook na te lezen op onze site www.oldtimerdagdiever.nl.

Bezoekers

De Oldtimerdag Diever is een sfeervol evenement waar klassieker- en oldtimervoertuigen centraal staan. Ze zijn allemaal te bewonderen rond de brink en meestal is de eigenaar aanwezig die u maar wat graag het een en ander verteld over zijn / haar hobby.

Tevens is er deze dag een fair met diverse kraampjes.

U bent welkom vanaf 10:00.

Deelnemers

Deelnemers vanaf 8:30 opstellen op aanwijzing van de organisatie. Graag eerst uw voertuig neerzetten en dan even melden bij de inschrijving. Deze is bij restaurant Brinkzicht.

Als u hebt ingeschreven via de website, neem dan de inschrijving (op papier of op uw telefoon) mee, dat zorgt voor een vlotte afwikkeling.

Voor alle deelnemers is er bij de inschrijving koffie met een plak krentewegge. Dit wordt u aangeboden door restaurant-café Brinkzicht en bakkerij van Vilsteren samen met de Ondernemersvereniging Diever.

Voor elke inschrijving is er een aandenken (vaantje) beschikbaar, deze krijgt u bij de inschrijving.

Deelname aan deze dag is voor eigen risico. U dient zelf te zorgen voor de wettelijk verplichte WAM verzekering. Er is dit jaar geen mogelijkheid gebruik te maken van de evenementenregeling van de belastingdienst.

Route / parkeren

Bezoekers kunnen parkeren op “Parkeerplaats Eendenvijver” tegenover het Tourist InfoPunt en achter de gereformeerde kerk.

Deelnemers, jullie moeten vanaf de Hoofdstraat afslaan de Peperstraat in, hier staat een verkeersregelaar die u de goede kant op stuurt. Vanaf hier wordt u begeleid naar uw plaats.

Rondritten

Er zijn drie rondritten, verdeeld over de dag:

11:00 rondrit trekkers

12:30 rondrit brommers

13:45 rondrit auto’s en motoren