Gepast open! Goed bereikbaar!

Veilig online kopen @ hofman.nl   

Levering aan huis mogelijk   

Inruil mogelijk

Al onze auto’s staan met een zeer uitgebreide fotoreportage (60-100 foto’s)  online op www.hofman.nl

Onze showroom is gesloten voor publiek, maar vanuit huis kunt u gewoon zaken met ons blijven doen, via mail, telefoon, videobellen, whatsapp. Ook in de buitenlucht kan het verkoopproces goed plaatsvinden. Wij vinden altijd een passende oplossing, binnen de Lock down regels zijn er volop mogelijkheden. Geplande afleveringen en afspraken zullen op een gepaste locatie plaatsvinden, eventueel bij u thuis, ons team zal hierover contact met u opnemen.

Ook kunt u voor het afhalen van bestelde onderdelen bij ons terecht.        

U kunt op verschillende manieren in contact komen met ons. Heeft u een auto gezien waar u meer informatie over wilt, dan kunt u bijvoorbeeld via videobellen alvast de auto bekijken. We denken graag met u mee, geef het aan...   

Bekijk hier ons occasionsaanbod www.hofman.nl

Proefritten aan huis, of vanaf een openbare plek zijn mogelijk, onder voorwaarden vergelijkbaar met die bij het afleveren van een besteld voertuig. 
 

Onze werkplaats blijft open. Onze monteurs zorgen ervoor dat u mobiel blijft, echter kunt u onze werkplaats alleen op afspraak bezoeken. We willen u vragen per mail of telefonisch een afspraak te maken.

Is uw auto toe aan een APK, onderhoud, of moet er een andere reparatie aan uw auto gebeuren? Maakt dan eenvoudig een afspraak, eventueel kunt u vervangend vervoer aanvragen.

Werkplaats uitsluitend op afspraak!

    

Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.