Even voorstellen: Taxatiebureau Oolders

Taxatiebureau Oolders
Oude Zeegserweg 8.
9471PV Zuidlaren

06 19066259

info@taxatiebureau-oolders.nl

  

Even voorstellen, taxateur Gert jan Oolders.

 

Mijn naam is Gert jan Oolders, ik ben taxateur en schade-expert van voertuigen, werkzaam in noord Nederland en gevestigd in Zuidlaren.

Na mijn algemene technische opleidingen heb ik diverse opleidingen gevolgd in de richting van het autoschade vak. Vervolgens heb ik mij veelvuldig toegelegd op het calculeren van schade reparatiekosten en mij bezig gehouden met schadeafhandeling binnen het autobedrijf. Vervolgens na een aantal jaren heb ik mij op laten leiden tot schade-expert en taxateur van voertuigen.

Het is prachtig om met mooie en vaak oude voertuigen bezig te zijn en deze te beoordelen. Tevens geniet ik erg van het delen van kennis en ervaringen met mensen die dezelfde passie hebben, er valt immers nog zo veel van elkaar te leren over klassiekers. Een dag gevuld met oldtimers geeft mij veel voldoening, ik ervaar de oldtimer-wereld als leerzaam en uitdagend.

Het vak van taxateur en schade-expert oefen ik inmiddels alweer ruim tien jaar uit. Na eerst werkzaam geweest voor een tweetal grote expertise- en taxatiebureaus heb ik sinds ruim vier jaar een eigen bedrijf. Wij staan ingeschreven bij een tweetal registers van taxateurs, brengen een Fehac goedgekeurd taxatierapport uit en ik ben beëdigd. Onze taxatierapporten worden door alle verzekeraars geaccepteerd en voor de opname van uw voertuig komen wij gewoon naar u toe.

Ons bedrijf is opgezet als taxatie- en expertisebureau voor alle soorten voertuigen. U kunt daarbij denken aan antieke auto’s, young- en old-timers en hedendaagse voertuigen. Wij houden ons onder andere bezig met het beoordelen van auto’s, motoren, campers, vrachtwagens en soms met  landbouwvoertuigen.

Graag nodig ik u uit om eens telefonisch contact met ons op te nemen (06-19066259) of door onze website (www.taxatiebureau-oolders.nl) eens te bekijken voor informatie over het taxeren van voertuigen en om er achter te komen waarom een taxatierapport zo belangrijk is. Zelfs als uw geliefde klassieker slechts WA verzekerd is heeft een taxatierapport waarde indien u een schade moet verhalen op een tegenpartij. Wij hebben veel belangstelling voor u en uw voertuig en helpen u graag bij eventuele vragen of het opstellen van een taxatierapport.

 

Graag tot ziens, groet Gert jan Oolders.