Klassieker verkoop online nationaal / internationaal

- Buy safely online @hofman.nl  - Delivery to your door   - Trade-in possible

Klassieker verkoop online nationaal / internationaal

In de afgelopen maand zijn er een behoorlijk aantal klassiekers van ons aan het buitenland verkocht. Van Polen tot Frankrijk en zelfs een naar de Verenigde Staten!

Al jaren is het online shoppen belangrijk voor onze klanten, zeker gezien een groot deel van onze kopers zich in het buitenland bevindt en niet in de gelegenheid zijn om langs te komen.

Om onze klanten een zo goed mogelijk plaatje van ons aanbod te geven staan onze auto's online met een uitgebreide foto serie en een duidelijke beschrijving.
Met alle plezier sturen wij films en aanvullende foto’s van onze auto’s en zijn telefonisch, via mail en WhatsApp goed bereikbaar. Op deze manier kunnen wij onze klanten ook in deze periode een zeer goed en compleet beeld schetsen van de door ons aangeboden auto’s en maken zo het kopen op afstand gemakkelijk en vertrouwd. Ook verzorgen wij levering aan huis zodat kopers zo min mogelijk de deur uit hoeven. 
 Het blijft mogelijk om een auto in te ruilen op de aankoop van een nieuwe. Door het uitwisselen van informatie en foto’s wordt er een inruil prijs overlegt en wordt de inruil auto meegenomen in de verkoopovereenkomst. Bij het afleveren van de nieuwe auto wordt de inruil auto weer meegenomen.

 Op deze manier maakt het kopen van een auto op afstand voor zowel onze internationale als nationale klanten een vertrouwde en veilige uitkomst.