Open met gepaste maatregelen!

Open met gepaste maatregelen!

Beste mensen,

Onze showroom is gewoon open van maandag tot en met zaterdag. Maar ook wij treffen maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Momenteel schudden wij geen handen en geven nog meer aandacht aan hygiëne in ons bedrijf.

Geen Cars & Coffee in de maanden april en mei

Paasmaandag niet geopend!!

Koningsdag 27 april gesloten!

5 mei Bevrijdingsdag gewoon open

Hemelvaart  21 mei gesloten

Wij begrijpen dat sommige klanten momenteel liever binnen blijven en daarom een bezoek aan onze showroom moeten uitstellen. Uiteraard helpen wij waar mogelijk en zijn graag bereid om telefonisch of digitaal onze auto's te presenteren. Met alle plezier sturen wij extra foto's of zelfs video's.

Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen op nummer
📞0594-516604

Verder het vriendelijke verzoek u te houden aan de onderstaande landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs wilt komen:

* Heeft u koorts ? ... Een afspraak is op dit moment niet de verstandige keuze, neem contact met ons op om samen te overleggen voor een nieuwe afspraak.

* Bent u in een RIVM risicogebied geweest ? ... Dan verzoeken wij u vriendelijk onze werkplaats de eerste 2 weken na uw terugkomst niet te bezoeken.

* Heeft u last van koorts of luchtwegklachten en heeft u een afspraak of wilt u langs komen ? ... Dat is op dit moment geen verstandige keuze en verzoeken u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen om dit samen te overleggen.

*  Graag geen contact met de monteurs terwijl u op de reparaties wacht.

*  Onze monteurs zullen vanaf heden uw auto voorzien van een stoelhoes en dragen handschoenen voor uw en onze hygiëne.

* Onze medewerkers zijn zich ervan bewust dat hygiëne een belangrijke rol speelt, zowel binnen als buiten uw auto. Onze medewerkers wassen daarom hun handen na ieder contact met uw voertuig.

* Wij vragen u te betalen met uw pinpas of per overboeking. 

*  Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.

Geldt één van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt, bel ons even, samen maken we dan afspraken over hoe verder moet.

Zowel onze werkplaats als de showroom blijven vooralsnog open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en houden ons vast aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat op de eerste plaats.

 

Mochten wij u van dienst kunnen zijn kunt u contact opnemen via mail@hofman.nl of op 0594-516604

Wij wensen u en jullie allen een goede gezondheid.

Team Hofman