Cabriodak vervangen MG F

Ook voor onderhoud en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Het dak van de cabriolet heeft het zwaar te verduren, door het open en sluiten maar ook door de weersomstandigheden ontstaat er slijtage en kunnen er barsten ontstaan. Om te voorkomen dat er gevolgschade ontstaat aan bijvoorbeeld het interieur is het zaak om tijdig een reparatie uit te voeren of de gehele kap te vervangen. 

Wij leveren voor nagenoeg alle automerken nieuwe cabrioletkappen, in verschillende kleuren maar ook in verschillende materialen. Tegenwoordig is de luxe Sonnenland stof populair, maar ook kunststof is een goede (en doorgaans voordeligere) optie. In sommige gevallen is het mogelijk om enkel de achterruit van de kap te vernieuwen.

Het eindresultaat bij een nieuwe cabrioletkap is van diverse factoren afhankelijk .

De kwaliteit van het nieuwe dak en de montage is zonder meer van doorslaggevende betekenis. Het vereist veel ervaring en kennis om de kap op de juiste wijze te monteren en ook zal de kap bij verkeerde montage snel uitscheuren, lekken achteraf en extra windgeruis veroorzaken.

De montage van een cabrioletkap luistert nauw en het is raadzaam dit aan een specialist over te laten. Het is een kwestie van bekwaamheid om een kap strak en perfect passend te monteren. Met onze 30 jaar ervaring is Hofman de aangewezen specialist om uw cabriolet van een nieuw dak te voorzien.

Afgelopen week vernieuwden wij het cabriodak van deze #MGTF

 

Cabriodak vervangen MGTFCabriodak MGTF vervangenCabriodak MGTF vervangen

 

Voor meer informatie of om een prijsopgave te ontvangen kunt u ons bellen of een mail sturen.