Vredenstein Klassieker Taxatiedag 12-10-2019

Bent U de trotse bezitter van een prachtige oldtimer, youngtimer of klassieker?

Kom dan naar de vredestein klassieker taxatiedag voor een officiele taxatie en ontmoet andere liefhebbers.

Tijdens deze dag worden oldtimers, youngtimers en klassiekers door erkende taxateurs op hun juiste waarde geschat. Dit gebeurt conform de officiele Eurotax glass / Interclassic 5 punten methode. De methode is gebaseerd op waarneembare factoren die zijn onderverdeeld in de volgende hoofdgroepen: exterieur, interieur, onderzijde, chroomwerk, diversen.

Binnen een week na taxatie ontvangt u de volledige ingevulde taxatieformulieren thuis. Deze taxatie geldt als een waardebepaling, niet als garantie voor eventuele verkoop. Wat betreft de technische staat van de auto: hier is een nieuw afgegeven kenteken in combinatie met APK vereist.

Een officiele taxatie van uw voertuig is verplicht voor het verkrijgen van een casco dekking bij uw verzekeraar. Daarnaast moet een verzekerde auto van een bepaalde leeftijd, iedere twee a drie jaar opnieuw worden getaxeerd om in aanmerking te blijven komen voor dekking. De taxatiekosten bedragen tijdens de taxatiedagen € 90,- 

De specialisten taxeren niet alleen uw auto, maar brengen ook advies uit op het gebied van banden.

De taxatiedag is natuurlijk ook een uitgelezen moment om andere klassiekerbezitters te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Deze taxatiedag valt samen met Cars&Coffee Leek en de Oldtimerbeurs Leek, leuke combinatie.

Neem contact met ons op voor het maken van een taxatieafspraak voor die dag.

05945-16604