Cars & Coffee Leek 12-10-2019

Cars & Coffee Leek

Leek is regelmatig hét trefpunt voor autoliefhebbers in Noord-Nederland. Iedere tweede zaterdag van de maand (april t/m oktober) organiseren we een ‘Cars & Coffee’ treffen. Bij goed weer komen er zeker 80 auto’s op af. Ook worden er regelmatig automobilia en onderdelen te koop aangeboden.

Gezellige ontmoetingsplaats

Het doel van deze meetings is simpel: genieten van bijzondere auto’s, mooie verhalen en ervaringen uitwisselen met andere liefhebbers. Of het nu een klassieker, youngtimer of splinternieuw exemplaar betreft, maakt niet uit. Het zijn jouw ervaringen die het karakter maken! En dat alles onder het genot van een kopje koffie. De foto’s op onze website geven een goede impressie van de opkomst.

Kom langs in Leek!

Iedereen is van harte welkom. Breng je auto (elk merk en bouwjaar welkom) en ervaringen mee. Aanmelden mag maar is niet nodig en deelname is gratis en vrijblijvend. Zie voor alle data Cars & Coffee Leek elke 2e zaterdag van de maand (april t/m oktober). Wil je niets missen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (12 keer per jaar).

Locatie:

Parkeerplaats Rodenburg 1 in Leek (routebeschrijving)

Tijden:

Cars & Coffee 10.00-13.00 u, showroom open van 9.00-17.00 u

Meer info:

mail@hofman.nl of 0594 – 51 66 04 en volg ons op Facebook

 

Naast de deelnemende auto’s is onze showroom ook zeker een bezoek waard als je bijzondere klassiekers, youngtimers en sportwagens wilt zien. Kijk voor onze voorraad van ruim 400 auto’s onder Aanbod op deze website.