Grunneger Krougen Rally

Informatie Rally 2018

Datum en tijd

 Datum: zondag 27 mei 2018

 Verzamelen - 08:00 uur

 Technische briefing - 08:30 uur

 Starttijd - 09:00 uur

 Lunch - 13:00 uur

 Finish - 16:00 uur

 Uitslag + prijsuitreiking - 17:00 uur

Algemeen

Locatie
Start: N.n.b. (omgeving Stad)

Omschrijving
Klassieke auto’s, nostalgische kroegen, prachtig landschap en gezellige mensen zijn de ingrediënten van de GKR! Zeker wanneer de weergoden ons gunstig gezind zijn belooft het een heerlijke dag te worden. 

De consumpties die door u worden genuttigd in de verschillende Kroug’n zijn voor eigen rekening, met uitzondering van de lunch. Deze wordt aangeboden door de GKR organisatie.

Route
De rit (ca.190 km) voert u dit jaar langs prachtige plekjes in Groningen en Drenthe. Wij wijzen u erop bij vertrek van de locaties uw stempelkaart goed te controleren op een geldige stempel.

Veiligheid
Safety first! De route vindt plaats op de openbare weg en vanzelfsprekend zijn de reguliere verkeersregels van toepassing. Om het parkeren bij de stops in goede banen te geleiden zet de organisatie stewards is. Uw auto dient in goede staat te zijn en voorzien van een geldige APK.

Prijzen
De score uit de vragenlijst/opdrachten en stempelkaart zijn bepalend voor de einduitslag. 

Naast de verdeling van de drie hoofdprijzen en de pechprijs, is er in de categorie originaliteit een inmiddels traditionele en tijdloze prijs te winnen. In een passende combinatie van kleding/auto uit de betreffende tijdsperiode of een spectaculaire outfit zien wij u graag aan de start verschijnen.

Equipe informatie

Deelnemers
U komt voor deelname aan de rally in aanmerking wanneer u beschikt over een mooie klassieke personenauto tot bouwjaar 1982. 

Per equipe mogen max. twee deelnemers en 1 auto meedoen. Solo rijden is niet toegestaan. Er kunnen maximaal 100 equipes worden ingeschreven. Vol = vol

Kosten
Inschrijfgeld is €99,- per equipe. Inclusief rallybordje en -boek, koffie met kouk, uitgebreide lunch, goodiebag en een hoop gezelligheid. Een equipe bestaat uit minimaal 2 personen. Voor iedere extra deelnemer geldt een toeslag van 39 euro. 

De inschrijving is pas definitief als het inschrijvingsgeld en eventuele bijdrage voor de extra bijrijders is gemaakt naar rekeningnummer NL44RBRB0944305784 t.n.v. Stichting GKR, Groningen o.v.v. "GKR 2018 + naam equipe". Let op het rekeningnummer is gewijzigd!

Starttijd
De eerste equipe wordt om 9:00 uur weggevlagd. Vervolgens vertrekt elke volgende auto om de ca. 20 seconden. De nummers 1, 2 en 3 zijn gereserveerd voor de winnaars van de vorige editie. Volg de instructies van de aanwezige stewards op.

Vrijwaringsclausule
Bij de inschrijving moet een vrijwaringsclausule worden getekend.

Wij zien u graag op aan de start verschijnen, want onze klassiekers zijn immers ooit gebouwd om er in te rijden! 

Met sportieve rallygroeten, 

Organisatieteam GKR

Merijn Stapert,
Arnold Kremer,
Henk van der Stouwe,
Ruben Bultena,
Jan Nico van Oosten