Classic Motor en Bromfietsbeurs Leek

4e Classic motor & bromfietsbeurs 2017

Voor de 4e keer wordt de Classic motor & bromfietsbeurs gehouden in Sportcentrum Leek. Een succesvolle beurs met klassieke motoren, bromfietsen, racers, onderdelen, accessoires en nog heel veel meer. Het bezoekersaantal groeit per jaar. Afgelopen beurs kwamen er meer dan 4000 bezoekers naar Leek. 

De 4e editie van de beurs wordt gehouden op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017. 
De openingstijden zijn op beide dagen van 9:00 tot 17:00 uur.  
bekijk alle info hier

Naast een aantal clubs zijn er ook vele liefhebbers die hun twee (drie) wieler van stal halen om te laten zien of te verkopen op deze beurs. Veel standhouders met onderdelen, documentatie, gereedschap en van alles en nog wat hebben zich inmiddels al ingeschreven. Motoren van begin vorige eeuw tot en met de jaren ’80 met merken als BMW, Harley Davidson, Maico, Norton en nog vele andere merken zijn te koop of te bewonderen. Uiteraard ontbreken de klassieke bromfietsen van bekende merken als Kreidler, Testi, Puch en vele andere merken niet.

Nieuw: gekoppeld aan de Classic motor & bromfietsbeurs een verkoopbeurs van occasions motoren, scooters en bromfietsen. Voor bedrijven, handelaren en particulieren.

Voor de verkoop van deze occasions is een aparte ruimte gereserveerd. Alle gebruikte tweewielers zijn welkom. Bouwjaar niet van toepassing. De totale beurs (meer dan 6000 m2) is daardoor weer groter dan vorig jaar. 

Voor zowel de Classic motor & bromfietsbeurs als de occasions verkoopbeurs worden deelnemers gezocht. De standplaatsen zijn gratis. 

Inschrijving voor de twee beurzen is mogelijk via deze website of per mail info@classicmotor-bromfietsbeurs.nl  telefonisch: Sportcentrum leek 0594-512040.