Oldtimerbeurs Eelde

Dit weekend zijn we te vinden in Eelde


Internationale Oldtimerbeurs Flowerdome – Eelde 28 en 29 november 2015

In tegenstelling tot eerdere berichten staat de jaarlijkse Oldtimerbeurs in Flowerdome te Eelde op de kalender voor 28 en 29 november 2015. Op beide dagen kunnen bezoekers genieten van vele oude (vracht)auto’s, motoren, tractoren en (brom)fietsen.

De leden van verschillende merkenclubs laten deze Internationale Oldtimerbeurs vol trots hun mooiste voertuigen zien. Voor de leden van de club is het meer dan een passie om met elkaar, maar ook zeker met geïnteresseerde bezoekers, over hun hobby te praten. Over elke auto kunnen zij honderduit vertellen.

Ook dit jaar ontbreken op de beursvloer de vele stands met onderdelen niet. Duizenden originele onderdelen voor honderden verschillende oldtimers zijn vaak voor een schappelijke prijs te koop. Wie weet, misschien vindt u in Eelde wel juist dat ene originele onderdeeltje waar u al zo lang naar op zoek bent.

De bezoeker kan op beide dagen genieten van alle fraaie twee- en vierwielers. Ook voor de liefhebber, die (nog) geen oldtimer heeft is er veel om van te genieten.

Meer informatie: www.oldtimerbeurs.net