Actueel

Leek is regelmatig het trefpunt voor autoliefhebbers in Noord-Nederland. Iedere tweede zaterdag van de maand (april t/m oktober) organiseren we een Cars & Coffee Leek.
Bent U de trotse bezitter van een prachtige oldtimer, youngtimer of klassieker? Kom dan naar de vredestein klassieker taxatiedag voor een officiele taxatie en ontmoet andere liefhebbers.
Oldtimer & Classic Beurs Leek
Ook voor onderhoud en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres
Tijdens de oldtimerbeurs in Leek www.oldtimerleek.nl zijn wij extra open op zondag 13 oktober van 10.00 tot 17.00 uur  Telefonische bereikbaar op 06-52525607 
Beeldend Kunstenaar Tijdens de Cars & Coffee op 12 oktober in het oldtimerweekend is beeldend kunstenaar Reinoud Kuipers met een aantal van zijn kunstwerken aanwezig in onze showroom. Hij heeft een aantal werken gemaakt van auto's uit onze voorraad.
Van enkele van onze voorraad auto's hebben we video's gemaakt. Deze zijn te vinden bij de betreffende auto zoals bij deze MGA Coupé. Alle video's zijn te zien op ons YouTube-kanaal.
Op vakantie met uw klassieker of gewoon een dagje toeren? Voorkom een hoop ellende en zorg ervoor dat uw auto goed voorbereid en gecontroleerd is.
De voordelen van elektronische ontsteking.