Froukje Zeller – Fiat 500 2010

Froukje Zeller – Fiat 500 2010

“Na 17 jaar in mijn Ford Puma te hebben gereden, ben ik bij Hofman gaan kijken.

Met inruil van mijn Ford Puma ben ik naar een heerlijke cabrio gegaan, ook een Ford, ja Ford auto’s voelde voor mij wel goed.

Nu naar twee jaar cabrio rijden wilde ik toch wel iets meer comfort. Terug naar Hofman en daar ben ik gewezen op een Fiat 500 Lounge met open dak doormiddel van een druk op de knop en zes versnellingen. Nou gelijk verkocht nadat ik erin ging zitten. Met inruil van mijn Ford Streetka ben ik nu de bezitter van deze prachtige Fiat 500 Lounge, ook een sportieve auto, wat bij mij past.

Zoals de eerste keer ben ik zeer tevreden! Dit mooie bedrijf krijgt van mij een grote waardering voor hun altijd klaar staan voor je.

Behulpzaam – Service – en vriendelijke benadering.

Ik hou van sportieve auto’s en dit bedrijf is een snoepwinkel voor de autoliefhebber. Zoveel moois dat hier staat, de koffie staat altijd klaar net zoals het personeel er voor je is. Ik beveel dit bedrijf Hofman van harte, het geeft mij 100 % vertrouwen. ”

Dank je wel!

Froukje Zeller – Fiat 500 2010

Froukje Zeller – Fiat 500 2010Froukje Zeller – Fiat 500 2010 Froukje Zeller – Fiat 500 2010
Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!