Oldtimerdag Ruinerwold

Oldtimerdag Ruinerwold

30e Oldtimerdag Ruinerwold 17 augustus 2024

WAAR?
De Oldtimerdag Ruinerwold vindt plaats in het centrum van het dorp Ruinerwold aan de straat Dijkhuizen. Als u dit aanhoudt zal de rest zich vanzelf wijzen.

HOE LAAT?
De inschrijftafels zijn vanaf 7.30 geopend. Wij willen u dan ook verzoeken rond deze tijd het dorp binnen te rijden.

Indien u mee wilt rijden in de tourrit dan dient u voor 9.30 ingeschreven te zijn. Onderstaand treft u de vertrektijden van de verschillende categorieën aan:

AANKOMST IN RUINERWOLD
Fantastisch! U heeft het dorp Ruinerwold gevonden. Het dorp is gedurende de Oldtimerdag vanaf twee zijden bereikbaar. De oostzijde (de kant van Ruinen) en de westzijde (de kant van Meppel). Het dorp zal op de dag zelf afgesloten zijn van overig verkeer. Zodra u met uw oldtimer richting het afgesloten gebied rijdt wordt u opgevangen door een van onze verkeersregelaars. Zij zullen u vervolgens de juiste richting opsturen.

Op het parcours krijgt u vervolgens een plaats toegewezen door onze parcourswachten.

TUINSTOEL UITKLAPPEN EN GENIETEN, OF IS HET NOG NIET ZOVER?
Nou bijna….. Als Oldtimerliefhebber en liefhebber van de Oldtimerdag zult u zich ongetwijfeld voor-ingeschreven hebben. U staat hiermee in ons systeem, maar bent nog niet daadwerkelijk als deelnemer aangemeld. Als u zich al voor ingeschreven heeft is de stap naar deelname nog bijzonder klein. U loopt naar een van onze drie inschrijftafels:
-Brandweerkazerne  (oostzijde van het parcours)
-Centrum/Buddingehof (centraal op het parcours)
-Re3Com (westzijde van het parcours)

Onze lieftallige inschrijfdames zullen u vragen om uw postcode en huisnummer. Op deze wijze wordt u razendsnel opgezocht in het systeem en wordt uw inschrijving bevestigd. De inschrijving wordt bezegeld met een label voor uw voertuig en twee koffie / theebonnen welke u kunt verzilveren bij de diverse horecapunten.

TOP! ……….Nu kan de stoel uitgeklapt worden en kunt u onder het genot van een gratis kopje koffie van de Oldtimerdag beginnen met genieten.

TOURRITTEN
Ook dit jaar hebben we weer een paar fantastische tour routes uitgezet door mooi Zuidwest-Drenthe.

Ook voertuigen van Hofman Leek kun je vinden op dit evenement

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!