Poespas Rally

Poespas Rally

Rally zonder poespas

Een lang lint van oldtimers rijdt zijn weg richting TT-circuit op 31 mei tijdens Rally zonder poespas. In wel meer dan 130 klassieke of speciale wagens en andere andere mooie auto’s worden 180 verstandelijk cliënten van Vanboeijen in Assen op een bijzonder uitje getrakteerd. Eerst opgehaald worden bij Vanboeijen, vervolgens een etentje onderweg en afsluiten met een hapje en drinken. Daarna voldaan naar bed. Het initiatief van Assenaar Lodewijk Osse wordt elk jaar succesvoller. Aan de eerdere edities gaven meer dan 130 mensen met hun auto zich op, om geheel vrijblijvend de cliënten van Vanboeijen een geweldige avond te geven.

Ook dit jaar stelt Hofman Leek weer twee cabrio’s beschikbaar ten behoeve van deze rally.

Rally zonder Poespas
Sambrestraat 4, 9406 PA Assen
T: 06 – 53415226 (L.N.E.G. Osse)

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!