Fryske Dyken Tour

Fryske Dyken Tour

Fryske Dyken Tour MG Noord / MG A owners

Zondag 9 juni a.s. houden de MG A-Type Owners en MG Noord weer de gezamenlijke jaarlijkse rit. De rit gaat deze keer door Friesland en is plm. 90 km. lang. De start is in Sneek bij Hotel van der Valk. Vanaf 10.00 uur ben je welkom met je MG of klassieker. Inschrijven voor 1 juni a.s. is een must. De kosten bedragen € 5,– p.p. waarvoor je het fraaie rallyschild en 2x koffie met gebak krijgt.
Inschrijven per email: [email protected]

 

π˜½π™šπ™£ π™Ÿπ™š 𝙀π™₯ π™―π™€π™šπ™  𝙣𝙖𝙖𝙧 π™šπ™šπ™£ 𝙨π™₯π™€π™§π™©π™žπ™šπ™«π™š π™€π™‘π™™π™©π™žπ™’π™šπ™§, π™ π™‘π™–π™¨π™¨π™žπ™šπ™ π™šπ™§ 𝙀𝙛 π™˜π™–π™—π™§π™žπ™€; π™—π™šπ™‘, π™’π™–π™žπ™‘ 𝙀𝙛 𝙠𝙀𝙒 π™‘π™–π™£π™œπ™¨, π™¬π™š π™π™šπ™‘π™₯π™šπ™£ π™Ÿπ™š π™œπ™§π™–π™–π™œ.

πŸ’»www.hofman.nl 24/7

πŸ“§[email protected]

☎0594-516604

βœ… Veilig online kopen @ hofman.nl βœ… Levering aan huis mogelijk βœ… Inruil mogelijk

Hofman Leek Classic & Sportscars α΄€ΚŸα΄›Ιͺα΄Šα΄… ᴍᴇᴇʀ α΄…α΄€Ι΄ 400 α΄„ΚŸα΄€ssΙͺα΄„ & sα΄˜α΄Κ€α΄›sα΄„α΄€Κ€s α΄ΚŸα΄…α΄›Ιͺᴍᴇʀs & α΄„α΄€Κ™Κ€Ιͺᴏ’s πŸš—

 

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!