Wicher van der Wal – Saab 9-3 cabrio 2003

Wicher van der Wal – Saab 9-3 cabrio 2003

Wicher van der Wal – Saab 9-3 cabrio 2003

Hierbij een foto van mijn nieuwe en laatste aankoop bij jullie bedrijf, Hofman Leek.

Hij rijdt als nieuw, is uit 2003 en ik ben er heel blij mee. Door mijn al te grote enthousiasme ben ik vergeten de auto volledig te inspecteren alvorens het koopcontract te ondertekenen.

Na de aankoop kwam ik nog een aantal onvolkomenheden tegen en die zijn in overleg met Jan Jaap tot volle tevredenheid opgelost.

Ik blijf dus bij mijn standpunt dat jullie de allerbeste en betrouwbaarste garage uit mijn 71-jarige levensloop zijn.

Dit is mijn derde auto die ik bij jullie koop en vermoedelijk de laatste maar dat weet je natuurlijk nooit zeker. Ik heb ook mijn 21 jarige VW-camper bij jullie in onderhoud en over de onderhoudskosten ben ik zeer tevreden, zo erg zelfs dat ik zonder angst de volgende beurten tegemoet kan zien. Sterker nog, ik verheug me zelfs op de beurten, even rondsnuffelen in de toonzaal is altijd leuk en inspirerend.

Met mijn nieuwe auto sta ik voor de Tasmantoren in Groningen, een ontwerp van Architectenbureau Scheffer&van der Wal, die laatste ben ikzelf, ik hou van zwart als contrast met de altijd mooiere natuur.

Mooi plaatje toch…?

Lees hier ook het verhaal van zijn andere auto

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!