Elektrische stuurbekrachtiging

Elektrische stuurbekrachtiging

Inbouw van een elektrische stuurbekrachtiging in een oldtimer of klassieker

De meeste moderne auto’s zijn voorzien van een elektrische stuurbekrachtiging. Deze aanpassing is dan ook prima te gebruiken voor inbouw in een oldtimer of klassieker, in dit geval een MGC. Vaak wordt de bekrachtiging set gebruikt van een Opel Corsa of een Renault Twingo / Clio of Suzuki Alto. De elektrische stuurbekrachtiging kan geheel verborgen, onder het dashboard, worden ingebouwd (zie bijgevoegde foto).

Het originele stuurhuis wordt behouden en dus ook de standaard stuuroverbrenging. De mate van bekrachtiging is te regelen via een potentiometer, ook is het mogelijk om hem met een automatische snelheidsafhankelijk regeling te maken. Bij de inbouw wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de originele bevestigingspunten, waardoor deze altijd teruggebracht kan worden in zijn originele staat. Onder de motorkap is er geen enkele wijziging te zien, alles blijft origineel.

Bent u geïnteresseerd in deze conversie bel 0594-516604 of [email protected]

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!