Gea Brouwer  –  Ford Mustang 1966

Gea Brouwer  –  Ford Mustang 1966

De laatste jaren reed ik altijd in de auto van mijn partner of die van mijn zoon. Soms was dat erg lastig en zat ik vaak zonder auto. Heel vervelend, ik dacht nu is het klaar ik koop mijn eigen auto.

Vroeger heb ik ongeveer 25 jaar kever gereden, mijn broer is kevergek en hij was mijn monteur perfect was dat toen. In die tijd heb ik ook een Karmann Ghia gehad wat ik een fantastische auto vond. Ik zei tegen mijn broer ik koop een Karmann Ghia daar heb ik zin in. Op het internet kwamen we een mooie tegen bij de firma Hofman in Leek. Op een zaterdag daar samen met mijn broer naar toe gereden. Toen wij daar binnen stapten was het alsof je in een grote snoepwinkel kwam, geweldig, zulke mooie auto’s stonden daar. Mijn oog viel gelijk op een paar prachtige Ford Mustangs en laat ik daar nu ook een zwak voor hebben.

American style

Een altijd gekoesterde wens is geweest om ooit een Ford Mustang te kopen. Ik ben namelijk erg Amerikaans gericht ik rij namelijk Western en heb een mooie Quarter horse waar ik Western mee rijd. Ik men met twee Amerikaanse minipaardjes en heb ik een Harley Davidson.  Ik rij al 40 jaar op een Harley rond. Een paar jaar geleden nog een mooie jukebox aangeschaft kortom verzot op de American way of life.

Mustang

Afijn we scharrelen door de zaak bij de firma Hofman en kwamen bij de prachtige Karmann Ghia uit. Een schitterende auto in een perfecte staat. Mijn broer scharrelde nog wat door en die zag deze schitterende Ford mustang staan. Toen had ik een serieus probleem ik kon bijna niet kiezen. Uiteindelijk voor de Mustang gekozen, wat een fantastische mooie wagen heb ik gekocht! Ik heb nu alles wat mijn hartje begeerd.

Rock & Roll tijd

Samen met mijn broer geheel in stijl, hij met zijn 71 jaar oude brilkever en ik in de jaren sixties stijl, de mooie Mustang opgehaald. Ik dacht ik kom uit de jaren zestig de auto is uit de jaren zestig dus ik haal hem in Rock & Roll stijl op en zo geschiede het. Wat een prachtige dag was dat gebak mee voor de verkoper en de monteurs want de service en klantvriendelijkheid is een 10 bij de firma Hofman. Nu rij ik met de mustang rond en ga zondag naar Assen voor de Amerikaanse dag. Wil ook naar meerdere oldtimershows een vriend van ons heeft ook mooie Amerikaanse auto’s dus kunnen we mooi samen naar leuke evenementen. Ik geniet enorm van deze mooie klassieker wat ben ik blij dat mijn broer mij over de streep heeft getrokken om deze prachtige stoere auto te kopen.

Groetjes van mij een trotse Ford mustang eigenaar.

Gea Brouwer  -  Ford Mustang 1966
Gea Brouwer  -  Ford Mustang 1966
Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!