Amber – Mazda MX-5 (1993)

Amber – Mazda MX-5 (1993)

De Mazda MX-5 is al heel lang mijn droom auto, dus mijn vader en ik zijn op een lange zoektocht langs allemaal verschillende dealers geweest voordat we de MX-5 vonden die uiteindelijk mijn MX-5 zou worden. Deze hebben we uiteindelijk gevonden bij Hofman Leek, waar ze er verschillende hadden staan.

Toen mijn vader en ik de auto op de site van Hofman zagen staan zijn we er in het weekend gelijk heen gereden. Toen we binnen kwamen werden we gelijk begroet door Jan Jaap, die ons vervolgens meenam naar de auto die uiteindelijk mijn auto zou worden. Ik had veel vragen over de MX-5 en deze werden allemaal open beantwoord. Het fijne is dat niet alleen de pluspunten werden benoemd, maar ook juist de minpunten. Hierdoor krijg je gelijk een geheel beeld van de auto krijgt en kun je dus een goede keuze maken zonder dat er dingen achter gehouden worden, of dat je informatie mist.
Het moment dat mijn ouders en ik de Mazda op gingen halen stond hij al buiten op ons te wachten, dus terwijl wij buiten de auto aan het bewonderen waren werden we ontvangen en zijn we naar binnen gegaan waar we de laatste dingetjes hebben afgehandeld voor dat ik de auto mee de weg op kon nemen. Nadat we alles hadden afgehandeld hebben we nog even rondgekeken waarna ook mijn moeder haar droom auto gevonden had en ook daar werd alles open en eerlijk verteld, waardoor we nu twee auto’s van Hofman Leek in onze familie hebben mogen verwelkomen!
Toen was het tijd om de auto de weg op mee te nemen, en hij rijdt als een zonnetje!
~ Amber (19)

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!