Land Rover op zijn kant op Texel!

Land Rover op zijn kant op Texel!
Landrover op zijn kant op Texel
Onlangs verkochten wij deze Land Rover Defender aan een klant op Texel. Hij moest als decoratie in een winkel te komen staan. Een klein probleempje echter… De doorgang van het pand was minder dan 2 meter breed. Gelukkig denken wij in oplossingen en het betekende dat deze Laro op zijn kant moest! Na demontage van carrosserie delen en het uitbouwen van de motor, werd de wagen opgeladen op de sprinter en gingen we met twee man sterk op de boot richting Texel. Eenmaal aangekomen konden we de carrosserie delen eraf halen en ging het chassis op zijn kant! Een bijzondere verschijning op Texel.
Vandaar dat zelfs de Texelse courant heeft er eenย reportageย over gemaakt.

Zoekt u ook een klassieke Landrover kijk hier voor onze actuele voorraad.

Kijk hier de video op Youtube

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!