Op zoek naar een Noble

Op zoek naar een Noble

Noble M12 GTO

Zoekopdracht uitgevoerd en afgeleverd

Regelmatig voeren we zoekopdrachten uit voor onze klanten. Ditmaal was het wel een bijzondere leuke opdracht voor een Duitse relatie. Hij schakelde onze expertise in voor het zoeken naar een Noble M12 in Engeland. We vonden deze prachtige Noble M12 in Belgie. Op 10 februari hebben we de auto afgeleverd in Duitsland. Wij wensen hem veel plezier met zijn bijzondere sportwagen. 

Noble is opgericht door Lee Noble, hij  presenteerde in 1999 zijn eerste auto de M10. Die was echter maar een jaar in productie. Zijn opvolgers is wat bekender, dat is de M12. Achter de bestuurdersstoel een 2.5 liter Duratec V6 van Ford met een turbo, met een vermogen van 314 pk. Het chassis en de body’s werden in Zuid Afrika gebouwd en dan verscheept naar Engeland. Lee Noble was ook als ontwerper betrokken bij  de sportauto merken Ultima, Midtec Spyder, Prosport spyder, Ascari FGT

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!