Anne De Jong – Jaguar XK150S OTS 1959

Anne De Jong – Jaguar XK150S OTS 1959

Vanaf jonge leeftijd is de Anne de Jong al fanatiek auto fan. Op achttien jarige leeftijd was zijn eerste auto een MG A, destijds nog geen klassieker. Daarna volgde een lange lijst met toch wel bijzondere exemplaren waaronder: Reliant Scimitar, MG B, Jaguar MKII, Jaguar E-Type, Austin-Healey 3000, Morgan Aero.
Tegenwoordig rijdt meneer de Jong in deze prachtige Jaguar XK150S OTS uit 1959.

Regelmatig horen wij de ‘Jag’ met zijn bijzonder prachtige roffel ons achter terrein op rijden. Opzoek naar monteur Sieds om wat kleine aanpassingen en mankementen te bespreken. Sinds een jaar of vijf is heer De Jong regelmatig te vinden bij ons bedrijf. Hij kan goed overweg met monteur Sieds en is erg te spreken over de kennis en service van ons bedrijf. Iets wat uit ervaring bij andere bedrijven niet altijd vanzelfsprekend was.

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!