Klaas & Simone – Ford Mustang

Klaas & Simone – Ford Mustang

In mijn jeugd kocht ik vaak het tijdschrift Chroom en Vlammen om mij vervolgens te verlekkeren aan de fantastische, vaak USA muscle cars die hierin getoond werden al dan niet getuned of origineel. De iconische Ford Mustang was een van mijn favorieten.
Het is altijd gebleven bij een wens en nooit een feit ondanks toch altijd wel even kijken op de bekende media zoals Marktplaats e.d.
Afgelopen zomer werd het kijken meer zoeken naar een auto die mogelijk in aanmerking zou komen om daadwerkelijk te kopen.
Mijn zoekgedrag werd uiteraard ook opgepikt door mijn vrouw die in de gaten kreeg dat ik toch wel heel graag een oldtimer wilde aanschaffen. Hierin werd ik gelukkig gesteund, als het kan moet je ook nu genieten immers.

Bij Hofman zag ik uiteindelijk een advertentie met een blauwe Mustang V8 uit 1966 echter met bordeaux rode bekleding. Was voor mij niet zo’n match maar dat is een kwestie van smaak. Toch zijn we samen naar Hofman gegaan om even naar de auto te kijken, daar aangekomen bleken er wel drie Mustangs te staan waarvan de zwarte ons gelijk opviel.
Deze stond buiten en was goed te zien vanuit de showroom, blinkend chroom contrasterend tegen het zwarte lak.

De twee andere auto’s die binnen stonden waren we snel voorbij om een testrit te maken in de zwarte Mustang met V8 en automaat uit 1966.
We moesten even wachten, de auto was net de dag ervoor binnengekomen.
Wat een geluk!

We hebben haar nog dezelfde dag gekocht, moesten echter even wachten in verband met vakanties voor we er in konden rijden. De auto is dan ook uiteindelijk uitstekend afgeleverd eind september.
Door werk en matig weer hebben we er helaas nog niet veel samen van kunnen genieten maar bij droog weer en schoon wegdek gaat de Mustang met me mee naar het werk om toch even gereden te hebben. En natuurlijk via een omweg naar huis.
Er gaat nauwelijks een rit voorbij zonder een thumbs-up. Een heerlijke auto waar we samen hopelijk nog heel lang van mogen genieten.

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!