Hans en Nicolle Meijer – BMW 640 2011

Hans en Nicolle Meijer – BMW 640 2011

Zo’n 15 jaar geleden kochten we onze eerste cabrio. We woonden toen in het buitenland en het was wel iets wat paste bij de omgeving, het weer, de situatie. “Laten we eens gek doen” was toen onze gedachte. Het was heerlijk en beviel ons (uiteraard) erg goed. Eenmaal terug in Nederland en na een periode zonder cabrio begon het toch weer te kriebelen. En zo kwamen we bij Hofman in Leek die een mooie cabrio voor ons uit Duitsland haalde. Een fijne auto waar we heel wat kilometers mee gereden hebben. En altijd zorgeloos mee op pad kunnen gaan dankzij hun goede zorgen.

Na een paar jaar en heel wat kilometers werd het toch eens tijd voor een andere. Dus gingen we op zoek naar een ‘nieuwe’ cabrio en vonden er weer een in Duitsland. En wederom hielp de firma Hofman ons geweldig en haalde onze auto op, zorgde voor transport, invoer….eigenlijk alles werd voor ons geregeld. Uiteraard lieten en laten we ook graag het onderhoud weer volledig over aan hun vaardige handen. En mede hierdoor hebben we net een 6 weken lange, zorgeloze reis door Frankrijk, Spanje en Portugal kunnen maken. Bijna 8500 km gereden zonder enige problemen. Het was puur genieten. We kunnen alleen maar zeggen: we zijn echt verknocht geraakt aan onze cabrio’s en het toeren er mee. We kijken nu al weer uit naar onze volgende reis. Waarheen? Geen idee, maar als het niet regent gaat de kap open!

Hans en Nicolle

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!