Wicher Van der Wal – Volvo V70 2011

Wicher Van der Wal – Volvo V70 2011

Wat een geweldige bedrijf hebben jullie toch, vroeger ging ik altijd met een tandartsgevoel naar de garage, hoeveel gaatjes, hoeveel pijn enzovoorts, maar nu verheug ik mij op de volgende beurt van mijn auto, de service en de altijd meevallende kosten en de prachtige showroom met cabrio’s, kortom puur genieten.

Een voorbeeld, de Pasen in Gemmerich, schitterend weer en na twee overnachtingen met de auto terug naar Groningen.

Vlak voor Geleen op de snelweg metalig gerammel onder de auto, ik stop op de vluchtstrook en zie dat mijn achter demper is afgebroken en over het wegdek sleept. Ik rij voorzichtig naar de volgende afslag Geleen en stuit direct al op een KwikFit. Parkeer de auto daar en er wordt gekeken en ik krijg het advies naar de vlakbij gelegen Volvo-dealer te rijden. Daar aangekomen is het middagpauze maar ik krijg wel koffie en even later haalt een monteur de achter demper eraf en kijkt of hij een nieuwe kan bestellen. Die blijkt uit Zweden te moeten komen en dat duurt drie dagen. Op mijn vraag of ik verder kan rijden wijzen ze me op het gevaar dat de hete uitlaatgassen onder de auto schade kunnen veroorzaken.

Bang geworden bel ik Jan Jaap Dallinga met mijn probleem. Hij stelt mij gerust en dat er al rijdend geen oververhitting van de bodemplaat ontstaat en dat ik gerust verder kan gaan. Ondertussen bestelt hij een nieuwe achter demper die hij de volgende ochtend al kan ontvangen. Dus de volgende dag na een veilige aankomst thuis laat ik het geval monteren bij Garage Hofman en krijg tijdens het wachten zelfs appeltaart bij de koffie, waar vindt je dat nog……?

Wat doe ik met een rode Volvo stationcar bij Garage Hofman? Inruilen voor een sportwagen dus. Mijn vrouw vond de inruil van een Volvo V70 voor een BMW Z4 niet zo handig dus Jan Jaap had mij al wel beloofd dat als het op een scheiding dreigt uit te lopen ik een goede inruilprijs terug zou krijgen. En inderdaad na 5 maand rij ik nu weer braaf een Volvo V70, nu een witte, die ik bij Garage Hofman heb gekocht.

Kortom, schappelijke prijzen, zeer goede service en door en door betrouwbaar…. bedankt Jan Jaap en al jouw maten.

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!