Ellen Kiewiet en Yby Potlatsch – Volvo Amazone 1968

Ellen Kiewiet en Yby Potlatsch – Volvo Amazone 1968

We hebben al veel meegemaakt in ons bestaan … Vele eigenaardige auto’s, bussen, brommobielen, bakfietsen, autopetten gehad … Mijn vrouw en ik zochten al een tijdje onze droom auto … Na een drukke werkdag, neer geploft op de bank … Hoorde ik een soort van bijzondere uitlatende gil aan mijn rechterkant vandaan komen …. Het was mijn vrouw …. “Lieverd! Schreeuwde zij hardop! Ik heb onze droomauto eindelijk gevonden! … Ik weet zeker dat jij net als ik meteen verliefd bent! “.Alsof ze nog nooit zoiets moois gezien had staarde ze naar haar computerscherm .. .
Dan heb ik het natuurlijk niet over toen zij mij zag voor de eerst keer 😉 ….. Ik schoof wat meer naar haar toe op de bank, zodat ik het wonder zelf eens met eigen ogen kon aanschouwen. … En werkelijk ook bij mij sprongen de tranen van ontroering in mijn ogen … Ja! Ze had helemaal gelijk! .. Ook ik was meteen verliefd …. Zo was het ook toen ik mijn prachtige, lieve vrouw voor het eerst zag … We keken in elkaars ogen en BAM! .. Je kent dat gevoel wel … (of niet) … dan mis je echt zoiets wonderlijks … maar wat niet is kan altijd nog komen! We hadden eindelijk onze droomauto gevonden. Bij Hofman in Leek! We hebben haar Bernadette genoemd … We kunnen werkelijk niet meer zonder haar … Ze hoort bij ons … Ze is een deel van ons … En wat zijn we jullie Hofman Leek dankbaar voor de goede service en dat we bij jullie onze prachtige Bernadette hebben gevonden! We hebben al wonderlijke avonturen met haar beleeft, en hopen nog heel veel miraculeuze gebeurtenissen verder met haar te beleven. Op instagram en facebook kun je onze avonturen zo af en toe volgen. Zoek naar Yby Potlatch en dan kom je automatisch bij onze Volvo Amazone terecht. Wat we nog even willen zeggen tegen iedereen die erover nadenkt om een oldtimer te nemen, wij zouden zeggen doen! .. Het is een heerlijke manier van leven …. Je bent echt met je auto bezig als deel van jezelf, je gezin of familie. … Door haar steeds beter te leren kennen verander jezelf ook (in positieve zin) … Je ontmoet nieuwe bijzondere mensen, omdat je een oldtimer hebt … Je zorgt voor meer vrolijkheid op de weg en de wereld … Je laat zien dat iets ‘ouds’ echt een ziel heeft … Maar nog bijzonderder je voelt het ook! .. Wij willen nooit meer een nieuwe auto …. We zullen heel erg goed voor Bernadette zorgen, want dat verdiend ze! …

Hofman Leek BEDANKT!

Groetjes van Ellen en Yby uit Wehe den Hoorn.

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!