Heidi Berbee – Fiat Barchetta LE

Heidi Berbee – Fiat Barchetta LE

Vrijdagochtend. Ik zit bij Hofman in Leek. Ik heb zojuist 2 uur gereden met mijn geweldige auto en blijkbaar krijg ik die grijns niet meer van mij gezicht ofzo… of ik mee wil werken aan een interview? Ik ben niet die typische cabriorijder. Ik had ook nooit eerder een sportwagentje. Ik rijd een normaal een hele degelijke Dacia, omdat ik een grote hond heb (85 kilo) die in geen enkele andere auto paste. Enkele maanden geleden maakte ik kennis met een vriend met een Fiat Barchetta en joh wat gaaf. En ondanks slechte zomer hebben we zo veel mogelijk gereden zonder dak. Eigenlijk werd ik al snel verliefd, niet op die vriend, maar wel op zijn leuke auto en dus gingen we samen op zoek naar nog een Barchetta, maar nu eentje voor mij. Ik zag die prachtige groene met geel dakje in Leek, die gingen we proefrijden en al snel was er met Jan Jaap overeenstemming bereikt. De auto werd thuis afgeleverd en 1 dag later vertrok ik, vrij impulsief met dezelfde auto naar midden Frankrijk; 1 dag heen rijden, 1 dag rust en weer 1 dag terugrijden. Vrijdagmiddag geleverd, maandagavond 2000 kilometer op de teller. En ik vond het ge-wel-dig! De auto en ik hielden ons prima en ondanks dat iedereen mij voor gek verklaarde, gelijk met een voor mij onbekende young timer zoveel kilometers maken, zou ik het gelijk weer doen. Inmiddels ben ik lid van de Barchetta Club Nederland, ik wil leuke ritjes gaan maken met andere liefhebbers en via hun facebookpagina weet ik nu dat ik nog een speciaal modelletje heb ook, die Barchetta, een limited edition. En die auto staat me leuk joh! Vandaag zit ik dus weer in Leek, met die enorme grijns op mijn gezicht en wacht op een paar aanpassingen die netjes binnen de garantie vielen. 2 uur rijden, het is allemaal niet zo’n punt als je een leuke auto hebt!

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!