Restauratie Triumph TR3 – Small Mouth – uit 1957

Restauratie Triumph TR3 – Small Mouth – uit 1957

Uitgelicht: Het restauratie verhaal van deze Triumph TR3 – Small Mouth – uit 1957

Regelmatig krijgen wij een klassieker binnen die onlangs, of in het verleden, compleet gerestaureerd is. Een tijdje geleden kregen wij deze Triumph TR3 in de ‘Small Mouth’ uitvoering binnen. De auto is door de vorige eigenaar in eigen beheer volledig body-off gerestaureerd. Tijdens de restauratie is er een uitgebreide foto reportage bijgehouden. Een foto reportage legt niet alleen vast hoe en wat er precies vernieuwd/vervangen is tijdens de restauratie, maar ook hoe veel aandacht en moeite er door de eigenaar in het project is gestopt. Kijk mee en geniet van deze mooie transformatie!

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!