Auto showroom klaar maken

Auto showroom klaar maken

Auto showroom klaar maken

Wij nemen jullie mee in een kijkje achter de schermen en laten we zien hoe wij een auto showroom klaar maken. Wekelijks krijgen wij veel nieuwe auto’s binnen die, voordat ze in de showroom komen, klaargemaakt moeten worden. Vaak houdt dit in dat wij de auto zelf volledig reinigen zodat de auto mooi toonbaar in de showroom kan staan. Wij nemen jullie stap voor stap mee hoe wij onze auto’s grondig schoonmaken!

1. Wij beginnen altijd met het reinigen van de auto door middel van een hogedrukreiniger. Nadat een groot deel van het vuil van de auto is verwijderd kan de lak geïnspecteerd worden. Als de lak van de auto in een goede conditie is gaan we verder met het reinigen het exterieur.

2. Door middel van een microvezel spons en genoeg shampoo reinigen we de auto nog een keer. Hierdoor zorgen we ervoor dat we al het vuil los van de auto krijgen. De velgen reinigen we doormiddel van een velgenreinigingsmiddel. We spuiten de velgen in en laten het even inwerken.

3. Hierna spuiten we de auto nog een keer af met de hogedrukreiniger. Van boven naar beneden spuiten we al het vuil weg dat we los hebben gemaakt met de microvezel spons. Nadat het velgenreinigingsmiddel tijd heeft gehad om in te werken, spuiten we de velgen schoon.

4. Nadat we al het vuil van de auto hebben verwijderd is het tijd om te auto te drogen. Hiervoor gebruiken wij een wisser en een droogdoek. Van boven naar beneden drogen we de auto vrijwel helemaal droog.

5. Nadat het exterieur groten deels is gereinigd gaan we nu bezig met het interieur. We stofzuigen grondig de bekleding en poetsen zo nodig het interieur met een dashboard reiniger.

6. Om de banden glans te geven gebruiken wij een duurzame tire shine en behandelen we hiermee de buitenkant van de banden.

7. Vaak worden de ramen vies door vingerafdrukken tijdens het schoonmaken. Daarom worden ze gereinigd met een speciale glas reiniger. Alle ramen worden hiermee mee ingespoten en afgenomen met een doek.

8. Als laatste stap in het schoonmaak proces inspecteren we nogmaals de lak en poetsen we, indien nodig, plekjes schoon. Als allerlaatste poetsen we de auto met auto wax voor een prachtig glimmend eindresultaat.

Nadat we tevreden zijn met het resultaat verplaatsen we de auto naar de showroom waar hij glimmend te wachten staat voor zijn nieuwe eigenaar of eigenaresse!

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!