Ombouw van rubber naar chroom MG B

Ombouw van rubber naar chroom MG B

Ombouw van rubberbumper naar chroombumper 

Een veel uitgevoerde wijziging van de rubber bumper MGB is het terugbrengen naar een chroombumper MGB  met grill.

De meeste liefhebbers kennen hem wel, de legendarische MG MGB. Een volbloed sportwagen die vanaf 1962 tot en met 1980 garant stond voor stevige verkopen en ook vandaag de dag nog immer razend populair is. In 1974 moesten omwille van verscherpte botsproeven de klassieke chromen bumpers plaats maken voor exemplaren van rubber, een aanpassing die lang niet bij iedereen in de smaak viel. Gelukkig zijn er tegenwoordig betaalbare ombouwsets te koop waarmee ook de minder ervaren sleutelaar zonder al teveel moeite zijn of haar MGB van rubber naar chroom kan transformeren. Waar je zo’n setje kunt kopen? Bij Hofman Classic & Sportscars in Leek natuurlijk! 2 linker handen? Geen probleem, onze monteurs zijn ervaren en nemen u het werk graag uit handen!

Deze conversie is goed zelf te doen🔧🔧

Voor deze wijziging moet op alle vier hoeken van de auto een kleine carrosseriewijziging gedaan worden. Aan de voorkant een klein hoekje uit de bumpersteun om plaats te maken voor de grill, dan aan beide zijden een aanpassing van de richtingaanwijzers. Aan de achterzijde wordt er een hoekje ingelast onder de achterlichten. Na deze bewerking worden de vier hoeken van de auto gespoten. Op de foto ziet U het resultaat van verandering. Op voorraad is bij ons een set met daarin alle hulpstukken voor de conversie, bumpers enz.

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!