Andre Postma, Chevrolet C20 1964

Andre Postma, Chevrolet C20 1964

De Chevrolet C20 pick-up valt op tussen de klassiekers en sportauto’s die op de Cars & Coffee verschijnen. Alsof hij zo uit Californië is komen rijden, wat eigenlijk ook bijna zo is. Andre Postma kocht deze pick-up 3 jaar geleden en heeft alleen de noodzakelijke dingen er aan gedaan om de auto in Nederland op de weg te krijgen. De laadvloer die geheel verrot was is vervangen en voorzien van houten platen. De acht-gaats velgen waren moeilijk te verkrijgen, maar is uiteindelijk gelukt. Met het authentieke air brush logo van een San Clement fuel station en de hele auto in de beschermende blanke lak, maakt het een mooi geheel.

Andre is en regelmatige bezoeker van ons Cars & Coffee evenement, maar nu voor de eerste keer aanwezig met zijn Chevy pick-up, hij volgt ons via Instagram, we hopen hem en ook U nog vaak in Leek te zien.
Lees meer over deze Chevrolet op Wikipedia

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!