Mark Karremans met zijn Dodge Wayfarer

Mark Karremans met zijn Dodge Wayfarer

Mark en zijn Dodge (bouwjaar 1950) stonden zaterdagmorgen niet eens eerste rang maar waren samen wel één van de blikvangers. Deze zogenaamde business coupe valt op door z’n letterlijk vette uitstraling. De auto is technisch in orde en wordt actief gebruikt maar het uiterlijk is bewust niet te mooi gemaakt, erg fraai! Mark heeft in Den Haag zijn eigen tattooshop On Edge, het is de liefde die hem naar het noorden bracht. En ook om klassiek te rijden heeft dat zo zijn voordelen. Mark heeft de auto nu 10 jaar en geniet van het rustige karakter. Om die rust te bewaren heeft hij bewust de maximum snelheden in zijn TomTom verlaagd, dat maakte een recente rit terug uit Hamburg een stuk relaxter, immers je haalt opeens prima de gestelde ETA (estimated time of arrival). Ook een spontaan treffen als de Cars & Coffee spreekt hem aan, fijne sfeer, bakje koffie, mooie gesprekken met andere liefhebbers en hij is blij te zien dat er ook jonge mensen op het treffen afkomen. We waarderen Mark zijn kijk op het oldtimer wereldje, bedankt voor het prettige gesprek en graag tot ziens in Leek!
Lees meer over deze Dodge op Wikipedia

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!